Η απρόσμενη επίσκεψη που δεχθήκαμε χθες το Μουσείο από τον σεφ Σωτήρη Κοντιζά μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά.
Αφ΄ενός μεν διότι, εκτός από τα εκθέματα του
μουσείου, είχαμε την ευκαιρία να του δείξουμε τον τρόπο συλλογής της «αφρίνας», του καλύτερου δηλαδή αλατιού του κόσμου, αφ΄ετέρου δε διότι η επίσκεψή του
συνέπεσε με την 5η επανέκδοση του βιβλίου μας «Μεσολογγίτικες γεύσεις» που κατά σύμπτωση κυκλοφόρησε και αυτή μόλις χθες.
Μουσείο Άλατος – Salt Museum